فرصت ها و چالشهای یادگیری آنلاین در سال تحصیلی کرونایی

جدیدترین اخبار لوازم خانگی ایران و جهان را در این وبلاگ جستجو نمایید

فرصت ها و چالشهای یادگیری آنلاین در سال تحصیلی کرونایی

۳,۹۰۴ بازديد

فرصت ها و چالشهای یادگیری آنلاین در سال تحصیلی کرونایی https://evarah.ir/2021/02/فرصت-ها-و-چالشهای-یادگیری-آنلاین-در-سال/ ایواره Sun, 28 Feb 2021 01:10:31 0000 اجتماعی https://evarah.ir/2021/02/فرصت-ها-و-چالشهای-یادگیری-آنلاین-در-سال/

تعطیلی بی سابقه مدارس کشور به دلیل انفجار تاج برای مدت یک سال. یک سال تحصیلی نوسان که شاهد حضور چندین روزه دانش آموزان در مدرسه بود و یکی از متنوع ترین و البته سخت ترین سال های نظام آموزشی کشور و همچنین خانواده ها را رقم زد. به گزارش ایواره ، طی سال گذشته …

منبع: خبرگذاری ایواره
فرصت ها و چالشهای یادگیری آنلاین در سال تحصیلی کرونایی

تعطیلی بی سابقه مدارس کشور به دلیل انفجار تاج برای مدت یک سال. یک سال تحصیلی نوسان که شاهد حضور چندین روزه دانش آموزان در مدرسه بود و یکی از متنوع ترین و البته سخت ترین سال های نظام آموزشی کشور و همچنین خانواده ها را رقم زد.

به گزارش ایواره ، طی سال گذشته ، علی رغم تأکید و تلاش مسئولان وزارت آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس ، البته به صورت محدود ، به دلیل مزایا و کارکردهای آموزش حضوری و حضوری در یادگیری و آموزش ، به ویژه در دبستان ، بسیاری از خانواده ها آموزش می بینند. آنها برای حفظ سلامت و ایمنی خانواده های خود ، غیبت در مدرسه را به جای حضور منظم در مدرسه ترجیح می دهند و آموزش دانش آموزان همچنان از طریق فضای مجازی و غیرحضوری ادامه دارد.

در این میان ، یکی از مهمترین و مهمترین اقدامات وزارت آموزش و پرورش برای ادامه تحصیل ، ایجاد یک شبکه شاد بود که به راحتی نمی توان از آن عبور کرد. ظرفیت گسترده ای که علی رغم همه کاستی ها ، مطمئناً به سیستم آموزشی کشور در دوران پس از تاج کمک خواهد کرد.

تعطیلی مدارس و آموزش حضوری اولین گام ها در جلوگیری از همه گیری کرونا است

زهرا علی اکبری ، معلم و کارشناس آموزش در مصاحبه ای برای ایواره ، وی در مورد عملکرد وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته گفت: یک سال از شیوع بیماری عروق بیماری کرونا قلب و تعطیلی مدارس می گذرد ، به این معنی که دانش آموزان در فضای آموزشی حضور ندارند. در مارس سال گذشته ، تصمیماتی برای جلوگیری از همه گیری کرونا و حفظ بهداشت عمومی گرفته شد که یکی از آنها تعطیلی مدارس بود.

وی افزود: پس از این تصمیم ، سیستم آموزش و پرورش تمهیداتی را برای ادامه تحصیل دانش آموزان در نظر گرفت و از این نظر آسیب نبیند. در روزهای اول مارس ، آموزش تلویزیونی ، همراه با آموزش مجازی در پیام های خارجی ، توانست تعطیلی مدارس را تا حدی جبران کند ، اما به دلیل عدم حداکثر پوشش تلویزیون و فرکانس های اینترنت ، غرامت کافی نبود و گاهی معلمان فاقد سواد رسانه ای. این امر نمی تواند مسئولیت برقراری عدالت آموزشی در تمام مناطق کشور را داشته باشد.

این کارشناس آموزش گفت که بنابراین آموزش به آموزش بهتر معلمان و روش های جایگزین نیاز دارد و بسته های آموزشی را تهیه و تدوین و یک شبکه آموزشی برای دانش آموزان طراحی و راه اندازی کرد. برای مدت کوتاهی ، برخی از معلمان پروتکل های بهداشتی خود را به ویژه در مناطق عشایری و روستایی دنبال کردند تا دانش آموزان بیشتر از این آسیب نبینند.

کشف شبکه آموزش دانش آموزان “شاد” در فروردین 99

با بهترین فناوری آموزشی مسافتی مبارک

علی اکبری ادامه داد: سرانجام با سیاستگذاری سیستم آموزشی پس از ادامه روند آموزشی ، در ماه آوریل ، شبکه آموزش دانش آموزان با مخفف “Shad” کشف شد. شبکه ای که می توان پیام رسان داخلی نامید. زمان و کشف نسخه های آینده با ویژگی های جدید ، Shad توانست برخی از مشکلات و مشکلات خود را حل کند و به یک برنامه آموزشی تبدیل شود ، اما هنوز تا دستیابی به مزایای فناوری آموزشی فاصله دارد.

وی با تأکید بر اینکه لازم است شاد به روند تدریجی خود ادامه دهد ، زیرا با توجه به نیازهای آموزش مدرن ، بستر آموزش مجازی حتی پس از تاج برای سیستم آموزشی کشور ضروری است ، گفت: “اما آنچه باید مورد توجه قرار گیرد ارزیابی است “فعالیت ها و اقدامات سیستم آموزشی در سال گذشته ، آیا این سیستم توانسته است با شرایط جدید جهانی سازگار شود و علاوه بر این ، وظایف و تعهدات آموزشی خود در قبال جامعه را نیز انجام دهد یا خیر؟

آموزش مجازی جایگزین مناسبی برای آموزش حضوری نیست

این کارشناس آموزش افزود: بدون شک آموزش مجازی نمی تواند جایگزین مناسبی برای آموزش حضوری باشد ، اگرچه می توان علاوه بر آن از آن استفاده کرد ، اما نمی تواند به طور کامل و جامع توابع آموزشی مدرسه را توضیح دهد. مانند یادگیری ، مهارت. “یادگیری ، نوآوری ، س questionال و غیره را پوشش دهید. البته ، برای کسانی که به تجهیزات مناسب فناوری دسترسی دارند ، شواهدی وجود دارد که می تواند یادگیری آنلاین را به طرق مختلف م moreثرتر در نظر بگیرد.

دانش آموزان با یادگیری آنلاین 25 تا 60 درصد بیشتر پس انداز می کنند.این مقدار در محدوده 8 تا 10 درصد است

علی اکبری با اشاره به اینکه برخی تحقیقات نشان می دهد دانش آموزان به طور متوسط ​​25 تا 60 درصد بیشتر در هنگام یادگیری آنلاین پس انداز می کنند در حالی که این مقدار در کلاس تنها هشت تا 10 درصد است ، گفت: در آموزش الکترونیکی حداکثر 40 نفر به 60٪ زمان کمتر نیاز دارند برای یادگیری نسبت به یک کلاس سنتی ، زیرا دانش آموزان می توانند با سرعت خود بیاموزند ، محتوا را انتخاب کنند ، با تدوین مفاهیم ، یادگیری را بچرخانند ، دوباره بخوانند ، فراتر ببرند یا شتاب دهند. با این حال ، اثربخشی یادگیری آنلاین در گروه های سنی متفاوت است.

مشکل آموزش آنلاین کودکان

وی اظهار داشت: اتفاق نظر کلی در مورد کودکان به ویژه کودکان خردسال این است که یادگیری الکترونیکی نیاز به یک محیط ساختاری دارد زیرا کودکان به راحتی حواسشان را پرت می کنند و تمرکز کمتری دارند. برای استفاده کامل از یادگیری آنلاین ، باید تلاش شود تا این ساختار و فراتر از تکرار کلاس سخنرانی فیزیکی از طریق مهارت های ویدئویی با استفاده از طیف وسیعی از ابزارهای آموزشی و روش های تعامل فراهم شود.

نمود آشکاری از عدم دسترسی به آموزش برابر و عدالت آموزشی در دوران کرونا

این کارشناس آموزش و پرورش با بیان اینکه طی سال گذشته ، در حین بحث در مورد روند آموزش مجازی ، معلمان مدارس دولتی سعی کرده اند با برنامه ها و برنامه های دیگر کاستی های “خوشحال” را برطرف کنند ، اظهار داشت: در مدارس غیر دولتی نیز ارائه بسترهای بیشتر آموزش مجازی روند یادگیری این روند در حال انجام است ، اما در اینجا شکاف های ایجاد شده توسط آموزش مجازی و عدم دسترسی برابر به آموزش و پرورش طی سال گذشته آشکار می شود. البته با وجود دشواری های زیادی که این آموزش به همراه دارد و با مشکلاتی از جمله “ما هیچ صدایی نداریم ، هیچ تصویری نداریم ، پرونده بارگذاری نمی شود ، اینترنت قطع نمی شود و …” ، آنها با انگیزه و فداکاری به کار خود ادامه می دهند. آنها حال خوبی دارند.

نگرانی در مورد آسیب های یادگیری الکترونیکی برای سه کلاس اول دبستان

علی اکبری افزود: شاید بتوان کمبودهای آموزش و مهارتهای لازم در سال اول و دوم دبیرستان را نادیده گرفت که نباید نادیده گرفته شود و متأسفانه در این دوره در زمینه تحصیل دانش آموزان مشکلاتی وجود داشت اما معایب آن و آموزش در دبستان و به ویژه کلاس های اول ، دوم و سوم که در ابتدای مسیر آموزشی قرار دارند بسیار نگران کننده است.

و از شما والدین تشکر می کنم

وی گفت: “متخصصان معتقدند كه بستر مجازي و برنامه” شاد “ممكن است آنچنان كه بايد در دبستان و در سني كه به حساسيت خود نسبت به تحصيلات نياز دارند موفق نباشند. حضور و مشارکت والدین در آموزش و پرورش باید ستود ، زیرا خانواده ها در این دوره بخشی از روند آموزش ، بازخورد و ارزیابی را تحمل کردند و همراه با معلمان به دلیل نگرانی های خود ، زمینه را برای آموزش فرزند خود فراهم کردند.

تأکید بر نقش وزارت ارتباطات و سازماندهی برنامه در آموزش مجازی دانش آموزان

این کارشناس آموزش تأکید کرد: در هر صورت برای سیستم آموزشی ما که قبل از انفجار کرونا به دلیل ضعف ها و محتوای عملکردی مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفت ، نمی توان انتظار آموزش مجازی را داشت که یک بستر جدید و جوان است. عملکرد عالی ارائه کرده است البته ، آموزش الکترونیکی نیاز به بستری دارد که علاوه بر آموزش ، نهادهای مختلف دولتی مانند وزارت ارتباطات نیز باید نقش خود را در امنیت فناوری و اینترنت و برنامه و سازمان بودجه در ارائه پشتیبانی مالی.

به دلیل عدم اعتماد خانواده ها به پروتکل های بهداشت مدارس ، پیشنهاد بازگشایی مدارس کاهش یافته است

علی اکبری تصریح کرد: باید اذعان کرد که به دلیل برخی ضعفهای ساختاری و سیستماتیک که از گذشته تاکنون با آموزش همراه بوده و برای آن برنامه ریزی نشده است ، سیستم آموزشی ما در یک سال گذشته در برخی مناطق قادر به تقویت آن نبوده است. و قدرت “همچنین در زمانی که بازگشایی مدارس پیشنهاد شد ، به دلیل عدم اعتماد جامعه و والدین به تجهیزات و امکانات مدرسه برای مطابقت با پروتکل های بهداشتی ، این پیشنهاد کم باقی مانده و در نهایت بدون واکنش باقی ماند.”

نیاز به آینده نگری برای تبدیل تهدیدها به فرصت های آموزشی

سرانجام وی اظهار داشت: در حال حاضر علی رغم حمایت اندكی كه از سیستم آموزش و پرورش در بحث های مختلف مالی و مدیریتی می شود ، متولیان آموزش و پرورش در تلاشند نقاط ضعف را فرصتی برای نقاط قوت و تهدید قرار دهند و البته از این طریق با مشکلات و مشکلاتی که آنها باید از قبل برای آنها برنامه ریزی و برنامه ریزی کنند.

انتهای پیام

منبع: خبرگذاری ایواره
فرصت ها و چالشهای یادگیری آنلاین در سال تحصیلی کرونایی

یادگیری چیست و چگونه ایجاد می گردد؟

هر چند فهم مفهوم یادگیری به نظر ساده بیاد، اما در واقع یکی از سخت مفاهیم برای توضیح دادن است. در این مقاله تلاش می شود به زبان ساده مفهوم یادگیری تبیین گردد.

مطمئنا همه ما با این جملات آشنا هستیم

- نتوانستم خوب یاد بگیرم

-می خواهم زبان انگلیسی یاد بگیرم

- عاشق یادگیری هستم

هر روز از واژه یادگیری استفاده می کنیم، و البته چیزهای جدیدی یاد می گیریم.

 اما واقعا یادگیری چیست؟ وقتی از یادگیری صحبت می کنیم دقیقا از چه چیزی می گوییم؟

هنوز تعریف واحدی از یادگیری ارائه نشده است و دانشمندان و محققان، دیدگاه ها و نظریات مختلفی را بیان کردند.

اما تقریبا می توان گفت سه ویژگی مشترک بین همه دیدگاه ها دربارۀ یادگیری وجود دارد، و زمانی که یادگیری رخ می دهد، این سه ویژگی را با خود همراه دارد:

1- تغییر

2- تجربه

3- نسبتا پایدار

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.