ناکامی بخش خصوصی در واردات واکسن کرونا تا کنون / واکسیناسیون عمومی علیه کووید از پاییز https://evarah.ir/2021/06/ناکامی-بخش-خصوصی-در-واردات-واکسن-کرونا/ ایواره Mon, 31 May 2021 22:47:47 0000 اجتماعی https://evarah.ir/2021/06/ناکامی-بخش-خصوصی-در-واردات-واکسن-کرونا/
سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به دلایلی که بخش خصوصی نتوانست واکسن کرونا را وارد کند ، گفت: “متأسفانه ، گاهی اوقات شرایطی پیش می آمد که میلیون ها دوز از کشور و دولت و وزارتخانه باقی مانده بود. در 35 مورد ، ما مجوز واردات صادر کرده ایم ، اما واضح است …
منبع: خبرگذاری ایواره
ناکامی بخش خصوصی در واردات واکسن کرونا تا کنون / واکسیناسیون عمومی علیه کووید از پاییز
سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به دلایلی که بخش خصوصی نتوانست واکسن کرونا را وارد کند ، گفت: “متأسفانه ، گاهی اوقات شرایطی پیش می آمد که میلیون ها دوز از کشور و دولت و وزارتخانه باقی مانده بود. در 35 مورد ، ما مجوز واردات صادر کرده ایم ، اما واضح است که تاکنون هیچ وارداتی از بخش خصوصی در زمینه واکسن کرونا نداشته ایم. از آنجا که واکسن کرونا هنوز بین دولت ها در حال مذاکره است و تحت نظارت دولت منتقل می شود.
در مصاحبه ای با ایواره ، دکتر کیانوش جهانپور “با این حال ، با توجه به وضعیت بازار واکسن در ماه های ابتدایی آن ، موضوع تا حدودی قابل پیش بینی بود و حتی بسیاری از شرکت ها موضوع را به مذاکرات بین دولت ها ارجاع می دادند ، و موضوع قابل پیش بینی بود و این معمولاً در کشورهای دیگر نیز اتفاق افتاده است. ، “او گفت. .است.
جو غیرواقعی در زمینه واردات واکسن
وی افزود: متأسفانه گاهی اوقات جو ایجاد می شد كه میلیون ها دوز در پشت مرزهای كشور باقی مانده بود و دولت و وزارت بهداشت نمی خواهند آنها را وارد كنند. با این حال ، حداقل سه بار به بخش خصوصی فرصت داده شد تا از ظرفیت های موازی موجود در منطقه استفاده کند. با این حال ، برخی از حرفه ها ، مانند 10 میلیون و 20 میلیون دوز اسپوتنیک و غیره ، به وضوح غیر واقعی بودند. اگر دقت کنید ، به دلیل کندی روند تولید و محدودیت های موجود ، اسپوتنیک نتوانسته است حتی محموله ای از سه میلیون دوز را به یک کشور تحویل دهد. با این حال ، با افزایش تعداد ، به نظر می رسید که بخش خصوصی ما می تواند ده ها میلیون دوز واکسن وارد کند. در حالی که ظاهرا بخش خصوصی سایر کشورها از این توانایی برخوردار نبودند.
تاکنون هیچ واکسن ویروس کرونا از بخش خصوصی وارد نشده است
جهانپور ادامه داد: به هر حال این فرصت به بخش خصوصی کشور داده شد تا وارد زمینه واردات واکسن کرونا شود. بنابراین بیش از 35 مجوز اولیه صادر شده است و بدیهی است که تاکنون هیچ وارداتی از بخش خصوصی در زمینه واکسن کرونا نداشته ایم. یعنی مواردی که حتی ادعا کرده اند 10 میلیون و 20 میلیون دوز واکسن وارد کرده اند ، حتی در هفته ها و ماه های اخیر ، حتی نمی توانند 100 هزار دوز وارد کنند. با این حال ، ما هنوز امیدواریم که با روند رو به رشد تولید واکسن در جهان در ماه ها و هفته های آینده ، بخش خصوصی هنوز ممکن است واردات محدودی داشته باشد ، اما آنچه در هفته های اخیر به وضوح دیده شده است ، که البته می تواند درآمد کسب کند یک پیش بینی ، اما بعضی از دوستان آن را قبول نکردند. سرانجام ، در عمل مشخص شد که چنین ادعاهایی عملی نیستند ، بلکه ادعاهایی هستند که روی کاغذ مطرح می شوند.
انتقال واکسن کرونا تحت نظارت دولت
وی گفت: “واکسن کرونا هنوز بین دولت ها در حال مذاکره است و بین دولت ها تحت نظارت دولت ها منتقل می شود.” وزارت بهداشت با همکاری وزارت امور خارجه ، بانک مرکزی و تلاشهایی که انجام شده است ، علی رغم پیش بینی خرید ، پیش خرید ، توافق و تولید داخلی بیش از 270 میلیون دوز واکسن ، اما آنچه که تاکنون در دسترس است ، پنج میلیون و صدها هزار دوز واکسن وجود دارد که از این تعداد نزدیک به 4 میلیون دوز تزریق شده و مابقی در روزهای آینده تزریق می شود.
ادامه واردات واکسن تاج در ماه ژوئن
جهانپور گفت: در زمینه واردات امیدواریم در صورت تحقق حداقل 50 درصد وعده ها بتوانیم فاز دوم را با وارداتی که در هفته های آینده در خرداد ماه داریم به اتمام برسانیم و عملا وارد واکسیناسیون سوم شویم. مرحله در تابستان “. با این حال ، حتی اگر 50٪ از وعده های خارجی انجام شود ، به نظر می رسد واردات واکسن هر هفته ادامه دارد.
وضعیت واکسن های تولید شده محلی کشیش بالاتر از همه
آخرین اخبار در مورد تولید مشترک واکسن های استرالیایی و روسی در ایران
وی گفت: واکسن های تولید داخل ما نیز منتظر مجوز برای استفاده اضطراری یا زودرس هستند. در واکسن کرونا از انستیتوی پاستور ایران ، جایی که مرحله سوم عملاً از مرحله میانی فراتر رفته و در واکسن برکت ، مرحله سوم به نقطه میانی آن نزدیک می شود. با این حال ، اینها در آستانه صدور مجوز مصرف کننده هستند و اگر مجوز اضطراری مصرف کننده آنها صادر شود ، طبیعتاً آماده تولید هستند. در همین زمان ، تا به امروز ، یک میلیون دوز گاو تولید شده است. واکسن Koopars Razi و واکسن Fakhra که به نظر می رسد در تولید محدودتر هستند ، در مرحله دوم آزمایشات بالینی قرار دارند و البته انتظار نداریم که حداقل تا اواخر تابستان و اوایل پاییز به تولید انبوه برسند.
جهانپور گفت: واکسن دیگری در مرحله دوم آزمایشات بالینی است که واکسن بخش خصوصی و شرکت سیناژن است که این فناوری را از استرالیا منتقل می کند. در حالی که این واکسن فاز اول آزمایش بالینی را در استرالیا پشت سر گذاشته است ، در ایران مراحل دوم و سوم را طی می کند و به نظر می رسد اگر این واکسن موفق باشد ، می تواند تا پاییز وارد مرحله تولید شود. به نظر می رسد اگر نتایج آزمایش بالینی موفقیت آمیز باشد و مجوز استفاده گرفته شود ، تولید خوبی وجود دارد. سلول واکسن اسپوتنیکوف که حداقل توسط یکی از شرکت های محلی به نام Actover وارد کشور شده است ، که البته در فرهنگ سلولی دارای مشکلاتی است و اگر بتواند کشت سلولی را با موفقیت انجام دهد ، می تواند تا پایان ماه ژوئن و اوایل بازار تابستان مشروط بر اینکه روند تولید با موفقیت به پایان برسد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت به نظر می رسد که ابتدا واکسن پاستور کرونا و سپس گاو گاو بزودی در دسترس قرار گیرد. هنگامی که از وسط عبور کردید ، به نظر می رسد پاستور زودتر مجوز مصرف اضطراری را دریافت می کند. البته هنوز باید منتظر بمانیم.
واردات 7 میلیون واکسن تا پایان ماه ژوئن ، اگر …
جهانپور در مورد میزان واردات در ماه ژوئن گفت: با توجه به وعده های طرف های خارجی به ما از جمله كواكس و خرید مستقیم از سایر كشورها ، انتظار داریم تا پایان خرداد ماه حداقل هفت میلیون دوز واكسن از منابع مختلف دریافت كنیم ” البته این به ظرفیت تولید و توزیع طرف های خارجی بستگی دارد و در صورت تحقق وعده ها ، می توانیم بیش از هفت میلیون دوز واکسن تا پایان ماه ژوئن دریافت کنیم ، اما این کاملا تابعی از روند تولید در این موارد است. کشورها و سیاست های شرکت های خارجی.
قرارداد دوز 60 میلیون برای واردات اسپوتنیک کجاست؟
وی در مورد سرنوشت قرارداد دوز 60 میلیون با اسپوتنیک روسیه گفت: آن قرارداد منعقد شده است ، اما هیچ یک از قراردادهای قبلی ، چه با اسپوتنیک و چه با کشورهای دیگر ، نرخ تحقق 100٪ یا حتی 50٪ ندارد. آنها دیر کردند. اسپوتنیک همچنین موافقت کرده است که از اواخر بهار تا اواخر پاییز 60 میلیون دوز واکسن به ما بدهد ، اما طبق تحقیقات ما ، تولید واکسن اسپوتنیک در روسیه و خارج از کشور هنوز کند است ، اما امیدواریم این اتفاق بیفتد.
جهانپور تاکید کرد: برنامه ریزی انجام شده نیز با نرخ تحقق 50 درصدی برنامه ریزی شده است. بنابراین ، اگر 50٪ واکسن ها ، چه از طریق تولید داخلی و چه از طریق خریدهای خارجی ، تحقق یابد ، این امر ما را از برنامه واکسیناسیون پیش می برد. این 50٪ حدود 120 تا 130 میلیون دوز واکسن است.
زمان واکسیناسیون عمومی در برابر تاج
وی در مورد زمان ورود به مرحله واکسیناسیون عمومی گفت: “بدیهی است با توجه به اینکه میزان واکسیناسیون ما نسبتاً قابل قبول است ، به شرطی که میزان تأمین واکسن حفظ و بالاتر باشد ، اگر بتوانیم آن را کامل کنیم. مرحله دوم تا اوایل تابستان و مرحله سوم در Going into تابستان ، البته مرحله چهارم ، یعنی واکسیناسیون عمومی ، در پاییز انجام می شود.
انتهای پیام
منبع: خبرگذاری ایواره
ناکامی بخش خصوصی در واردات واکسن کرونا تا کنون / واکسیناسیون عمومی علیه کووید از پاییز
- ۰ ۰
- ۰ نظر