لایروبی کارون در مسیر شهر اهواز به چه موانعی بر می‌خورد؟

جدیدترین اخبار لوازم خانگی ایران و جهان را در این وبلاگ جستجو نمایید

لایروبی کارون در مسیر شهر اهواز به چه موانعی بر می‌خورد؟

۳,۷۳۲ بازديد

لایروبی کارون در مسیر شهر اهواز به چه موانعی بر می‌خورد؟ https://d77.ir/لایروبی-کارون-در-مسیر-شهر-اهواز-به-چه-مو/ دنیای 77 Mon, 09 Aug 2021 22:23:00 0000 استانی https://d77.ir/لایروبی-کارون-در-مسیر-شهر-اهواز-به-چه-مو/ دنیای 77 / خوزستان مدیر لایروبی و اجرای طرح مدیریت رودخانه شرکت آب و برق خوزستان گفت: لایروبی رودخانه کارون در شهر اهواز ادامه خواهد داشت. عبدالله سرادسته در گفت وگو با دنیای 77 ، درباره آخرین وضعیت لایروبی رودخانه کارون اهواز اظهار داشت: 1 پس از لایروبی رودخانه بین پل ششم و پل پنجم …

دنیای 77 / خوزستان مدیر لایروبی و اجرای طرح مدیریت رودخانه شرکت آب و برق خوزستان گفت: لایروبی رودخانه کارون در شهر اهواز ادامه خواهد داشت.

عبدالله سرادسته در گفت وگو با دنیای 77 ، درباره آخرین وضعیت لایروبی رودخانه کارون اهواز اظهار داشت: 1 پس از لایروبی رودخانه بین پل ششم و پل پنجم در سال 1999 ، لایروبی غم انگیزی بین پل پنجم و پل نادری در حال انجام است. دستور کار قرار گرفته است. در حال حاضر دستگاه های لایروبی سوند آماده شروع به کار هستند و پس از جمع آوری تجهیزات چشمه از سوی شهرداری از سواحل رودخانه کارون ، عملیات لایروبی آغاز می شود.

وی افزود: برای ادامه لایروبی ، لازم است دستگاه های لایروبی کاتتر را از طریق پل پنجم ، سرویس و تعمیرات اساسی تجهیزات لایروبی شامل پمپ ها و خدمات خنک کننده و انجام چندین عملیات مانند عملیات خطوط لوله را در فاز سوم انجام دهیم. سیل در حوضچه های رسوبی در ساحل رودخانه.

مدیر لایروبی و اجرای طرح مدیریت رودخانه شرکت آب و برق خوزستان در مورد روند لایروبی و سرعت آن گفت: بسته به شرایط لایروبی و محل سیلت ، رودخانه با دو روش دستگاه لایروبی کاتتر و با استفاده از دستگاه تکمیل می شود. در برخی قسمتها

وی افزود: عملیات لایروبی با توجه به میزان بار پلی و نحوه واریز آن انجام می شود ، اما مستلزم تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای اجرا است.

سردسته با اشاره به میزان لایروبی رودخانه کارون گفت: در شهرهای اهواز ، خرمشهر ، شوشتر و ویس از سال 1378 بیش از یک میلیون متر مکعب لایروبی در رودخانه کارون انجام شده است.

وی در مورد جمع آوری و حمل لجن جمع آوری شده از طریق لایروبی گفت: پس از لایروبی و مکش لجن توسط دستگاه لایروبی سوند ، لجن با استفاده از خط لوله به حوضچه رسوب منتقل می شود. ما به دلیل فضای مورد نیاز برای ساخت حوضچه های رسوبی و اجرای خطوط لوله در مناطق شهری با مشکلات زیادی روبرو هستیم.

مدیر لایروبی و اجرای طرح مدیریت رودخانه شرکت آب و برق خوزستان افزود: با پیشرفت لایروبی و افزایش طول خط انتقال آن ، لایروبی و انتقال سیلت با مشکل روبرو می شود و از طرفی امکان ساخت سیلت نیز وجود دارد. حوضچه ها در مرکز شهر این امکان ندارد.

انتهای پیام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.