نهاد مدنی «مرجعیت»، میراث آیت الله حکیم و آینده حوزه نجف

جدیدترین اخبار لوازم خانگی ایران و جهان را در این وبلاگ جستجو نمایید

نهاد مدنی «مرجعیت»، میراث آیت الله حکیم و آینده حوزه نجف

۳,۶۸۷ بازديد

نهاد مدنی «مرجعیت»، میراث آیت الله حکیم و آینده حوزه نجف https://d77.ir/نهاد-مدنی-مرجعیت،-میراث-آیت-الله-حکی/ Fri, 10 Sep 2021 11:54:58 0000 عمومی https://d77.ir/نهاد-مدنی-مرجعیت،-میراث-آیت-الله-حکی/ پس از مرگ ناگهانی وی ، و حوزه انتخابیه نجف در ابتدا به عنوان چهار مرجع ذکر شد ، تأثیر این فقدان بر آینده حوزه نجف و مقامات آن مورد بحث قرار گرفته است. سمینارها باید در مورد مسائل داخلی سمینار صحبت کنند ، اما به عنوان ناظر خارجی که تاریخ ، ساختار ، سنت …

پس از مرگ ناگهانی وی ، و حوزه انتخابیه نجف در ابتدا به عنوان چهار مرجع ذکر شد ، تأثیر این فقدان بر آینده حوزه نجف و مقامات آن مورد بحث قرار گرفته است.

سمینارها باید در مورد مسائل داخلی سمینار صحبت کنند ، اما به عنوان ناظر خارجی که تاریخ ، ساختار ، سنت و فرهنگ سمینار را در سالهای اخیر مطالعه کرده است (برخی از مسائل در خاطرات “مدرسه نجف اشرف” نیز ذکر شده است) گفته می شود که شیعه یکی از نهادهای اساسی و پایدار است و ساختار علمی ، روشها و ویژگیهای خاص آن در چند قرن گذشته ، علیرغم تغییرات عظیم و عمیق تاریخی. خاستگاه یا معلم کبیر و استوانه مانند شیخ طوسی و صاحب جواهر ، شیخ انصاری و آخوند خراسانی ، سید محمد کاظم یزدی ، سید ابوالحسن اصفهانی ، شیخ محمد حسین نائینی ، شیخ محمد حسین نائینی ، شرکت شیخ محمد حسین و آیت الله سید محسن حکیم و آیت الله ابوالقاسم خویی و خمینی (در زمان تبعید) و آیت الله سیستانی ، و در زمان های مختلف و در سخت ترین شرایط سرکوب ، از جمله رژیم باپتیست ، وجود خود را حفظ کرده و این اطمینان را ایجاد می کند که ضعیف و ضعیف نیست. میدان ضد عفونی شده خوشبختانه در دوران پس از صدام ، حوزه علمیه نجف اشرف دوران جدیدی از تلاش علمی و رشد کمی و کیفی را تجربه کرده است. حوزه انتخابیه به آزادی اندیشه و تنوع رفتار در انتخابات احترام می گذارد و با اجتناب از سیاست زدگی ، سکولاریسم ، قدرت طلبی و رقابت های مزاحم حزبی ، راه را برای پیشرفت ها و خلاقیت های جدید هموار می کند. پیچیدگی ها ، نیازها و شبهات دشوار امروز و آینده را با کمک اجتهاد و رویکرد به روز شده در زمینه این تحول برآورده کنید. اقدامات درخشان و عاقلانه رهبر نجف اشرف آیت الله سیستانی و دیگر بزرگان نجف اشرف در زمینه حقوق بشر ، حق اعتراض ، حق رأی ، حق حاکمیت و احترام به آزادی های فکری ، آزادی های مدنی ، حقوق اقلیت ها و فرهنگ گفتگوی بین مذهبی و بین مذهبی. توجه ، همانطور که در جلسه پاپ و فقه غرب مشاهده کردیم ، شواهد بیشتری بر این مدرنیته و تعامل با جهان پیرامون است ، که ضامن حوزه نجف و عمیق و طولانی مدت آن است. و این یک بحث طولانی مدت خواهد بود و انتظار می رود ادامه و گسترش یابد.

در شیعه ، “اقتدار” بیش از هر چیز یک نهاد مدنی و معنوی است و “اقتدار” یک شخصیت مدنی و معنوی است که هویت و تأثیر خود را از فرقه گرایی در عمل و عمل به “دین” ، مذهبی ، اخلاقی ، بشردوستانه و ایمانی می گیرد. ، مسئولیت اجتماعی هویت دیگر یک مرجع یا مرجع قبلی نیست و یک تابع است. فقدان هرگونه مرجع دینی به اندازه وزن فکری ، روحی و اخلاقی او خلأ ایجاد می کند و شاگرد او ، نویسندگی ، فتوای او ، آفرینش فکری ، شیوه زندگی سیاسی ، اجتماعی و حتی شخصی ، میراثی به جا می گذارد که گاهی ده ها و صدها سال دوام می آورد. مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. ستون حوزه ، اقتدار است و بسیاری از توسعه های دامنه حول و حول اقتدار می چرخد ​​و تا حد زیادی توسط حوزه و اقتدار آینده آن تعریف می شود. در عین حال ، باید توجه داشت که پایداری یک م semسسه حوزوی عمیقاً بسته مانند نجف اشرف یا یک مدرسه بزرگ مانند کوم را نمی توان با سمینارهای کوچکی مقایسه کرد که گاهی اوقات می درخشند و سپس با مهاجرت و مرگ به عنوان یک شخصیت و در آن کاهش می یابد. در آستانه انقراض است. اهداف تعیین شده ، قابلیت های علمی و باروری فکری ، طیف وسیعی از معتقدان ، مهارت ها ، آزادی اقتصادی ، سنت ها و سبک ها و تفاوت ها و توانایی رهبر و بدن او در کنترل روابط با جامعه هدف و سایر سازمان های اجتماعی ، مانند همچنین افراد و قدرت آن. نگرش و موقعیت.

در این مورد ، روند رشد و اعلام و تأیید اقتدار در سمینارهای مهم شیعه بسیار مهم است. در ادیان دیگر نیز چنین است و البته سنت های خاص خود را دارد و گاهی خارج از صلاحیت آن نهاد دینی است و در واقع توسط نهاد سیاسی تعیین می شود.

سنت های هر نهاد دینی باید در زمینه تاریخی ، تاریخی ، اجتماعی و سیاسی مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد. حوزه علمیه مكدساح قم و حوزه علمیه نجف اشرف شباهت های زیادی به عنوان دو شاخه علم و فقه شیعه و نیز تفاوت های زمینه های تاریخی ، تاریخی و سیاسی و سنت های داخلی خود دارند. یکی سنت اعلام قدرت است که در هر مورد متفاوت است و مطمئناً می توان آن را مورد انتقاد قرار داد. به عنوان مثال ، در سمینار مقدس کام ، اعلام مرجعیت دانشجویی در زندگی معلمان رایگان و معمول است و بنابراین در این سمینار ، چندین نسل از مراجع تقلید با انتشار یک متن کاربردی ، و چند نسل مجتهد جوان حتی پس از چند مقام برای عموم روشن است و در عین حال جامعه مدرس و دولت در به رسمیت شناختن برخی مراجع یا دست کم گرفتن برخی دیگر نقش دارند. با این حال ، در حوزه نجف اشرف ، روند اعلام مقامات به این شکل نیست و معمولاً یک معلم ، در زندگی دانش آموزان ، اگرچه آنها بسیار برجسته هستند ، از انتشار یک قرارداد عملی خودداری می کند و مقامات اعلام می کنند. اگر نجف اشرف اکنون بیشتر اسامی سه مرجع را می شنود ، به این دلیل است و این به معنای فقدان شخصیت علمی برجسته در سطح مرجعیت نیست ، بلکه به معنای پیروی از صدها سنت و اصول برای سالهای متمادی است. جلوگیری و مقاومت در برابر رقابت یا جلوگیری از دخالت خارجی در ایجاد منابع. در حال حاضر ، شخصیت های برجسته در نجف مشغول درس ها و بحث های بسیار سنگینی هستند و با توجه به اهمیت درس ها و عمق مباحث و توجه دانشجویان و درستی اساتید ، همیشه افرادی با دانش ذاتی در مورد آنچه شخصیت بعدی خواهد بود ، و بنابراین ، اگر مرجعی در حال مرگ باقی بماند. حوزه نجف ، با رعایت سنت ها و دقت. البته ، نهادهای دولتی یا بروکرات ها در روند اعلام قدرت در نجف اشرف دخالت نمی کنند ، حتی اگر این کار را انجام دهند ، معمولاً به جایی نمی رسند. سنت شکستن آنلاین و خودداری از ارث بردن اختیار و مرجعیت ، ارجاع مرجع تقلید مرجع متوفی به مراجع دیگر و همچنین تکمیل فعالیتها یا واگذاری مدیریت مرکز و نهاد مرجع متوفی به مرجع زنده ، سنت دیگری است که در نجف اشرف جدی است.

با این مقدمه آمده است که غیبت آیت الله حکیم ، که مرجع بزرگ و صاحب سبک حوزه علمیه نجف اشرف و یکی از اسرار و نمادهای این سمینار و “ال گرانسانگ حکیم” با وجود ناباوری ، تلخی و از دست دادن و روشن بودن وضعیت و اسکان بزرگان نجف ، این بدان معنا نیست که موانع یا ابهاماتی بر سر راه این رشته وجود داشته باشد و اگرچه فضای آنها خالی است ، بلکه به دلیل تلاش ده ساله آنها در نگارش کتاب و آموزش دانش آموزان است. یک فقیه عالی رتبه مانند حضرت آیت الله سیستانی و یک فرد صبور ، معتدل ، دوراندیش ، ثابت قدم و آگاه است که در توسعه حوزه نجف در دوران پس از صدام نقش بی نظیری داشته است و یکی از اصلی ترین آنهاست. ارکان جهان شیعه به یاد داریم که حضرت آیت الله سید محسن حکیم و حضرت آیت الله سید ابوالقاسم خوی جهان فانی را از آن جلال شخصیتی و علمی پر کردند و حوزه انتخابیه نجف اشرف نه تنها حرکت نکرد یا متوقف نشد ، بلکه میراث ایشان حوزه را بارورتر کرد. در قلب آن حوزه ، نجف و کومه ، امروز بسیاری از مراجع بزرگ ظهور کرده اند. حتی در حال حاضر ، علاوه بر سطح فعلی ، حوزه نجف از حضور بسیاری از اساتید برجسته بهره می برد و شواهد نشان می دهد که اساتید سطح اول دیگری نیز در سطح مرجعیت هستند و این سمینار برای مجتهدین و طلاب شناخته شده است ، اما به دلیل به آهستگی ذکر می شود و نام آنها ذکر می شود و هرکسی سر جای خود می ایستد.

البته مسأله مرجع عالیقدر شیعیان تابع عوامل دیگری است مانند وزن مرجع بعدی ، شبکه دانش آموزان و رضایت تعداد زیادی از بزرگان و سرنوشت مردم و 7. مهمتر از همه ، خداوند اراده در قرن گذشته ، گاهی در کوم ، گاهی در نجف و گاهی در هر دو کشور ، و علل و سنتهای تیح بر انتخاب و سرنوشت آنها تأثیر می گذارد ، چیز دیگری که باید در زمان آن ارائه شود.

اگر از سخنان بزرگان و اساتید حوزه علمیه نجف اشرف پیروی کنید و گفتار ، سلوک و رفتار آنها در این ایام را مشاهده کنید ، دو موضوع خاص وجود دارد ؛ یکی اینکه این حوزه متعلق به حضرت ولی عصر (عج) است و آنها به این حوزه معتقدند خدا را شکر و عنایت حضرت امیرالمومنین علی (ع) و دیگری این که معتقدند این حوزه فقط این نه تنها رمز بقا است ، بلکه او راه رسیدن به جلال و عظمت خود را نیز می داند. درود بر شما و رحمت و برکات خداوند.

* منتشر شده در وب سایت شفقنا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.