چالش‌های سرپرستی فرزندخوانده و چند نکته برای جلب اعتماد آنها

جدیدترین اخبار لوازم خانگی ایران و جهان را در این وبلاگ جستجو نمایید

چالش‌های سرپرستی فرزندخوانده و چند نکته برای جلب اعتماد آنها

۳,۸۹۳ بازديد

چالش‌های سرپرستی فرزندخوانده و چند نکته برای جلب اعتماد آنها https://evarah.ir/2021/02/چالش‌های-سرپرستی-فرزندخوانده-و-چند-نک/ ایواره Thu, 04 Feb 2021 00:39:27 0000 اجتماعی https://evarah.ir/2021/02/چالش‌های-سرپرستی-فرزندخوانده-و-چند-نک/

یک مشاور در مورد چالش های والدین فرزندخوانده گفت: “لازم است که در مورد والدین اصلی کودک ، با توجه به سن و زبانی که کودک در محدوده سنی خود درک می کند ، حقایق را در اسرع وقت بیان کنیم ، زیرا هر گونه تاخیر در عبارات دیگر ، سکته مغزی است. وزن آن …

منبع: خبرگذاری ایواره
چالش‌های سرپرستی فرزندخوانده و چند نکته برای جلب اعتماد آنها

یک مشاور در مورد چالش های والدین فرزندخوانده گفت: “لازم است که در مورد والدین اصلی کودک ، با توجه به سن و زبانی که کودک در محدوده سنی خود درک می کند ، حقایق را در اسرع وقت بیان کنیم ، زیرا هر گونه تاخیر در عبارات دیگر ، سکته مغزی است. وزن آن بیشتر بر روی کودک است.

مریم فولادی در مصاحبه با ایواره ، وی با تأکید بر اهمیت گفتن حقیقت به فرزندان برای والدین واقعی آنها ، اظهار داشت: به عنوان مثال والدین می توانند در کمتر از هفت سالگی از انیمیشن برای بیان حقیقت استفاده کنند. در هفت سالگی نیز لازم است صادقانه موضوع را با استفاده از ادبیات متناسب با سن توضیح دهید. همچنین لازم است به کودک توضیح دهیم که عشق و علاقه آنها به او مانند یک مادر و مادر واقعی است.

به گفته این مشاور ، والدین نباید از سر ترحم و عطوفت نسبت به فرزند خوانده ، عشق فوق العاده داشته باشند ، ابراز این عشق و علاقه باید طبیعی باشد و به عنوان یک کودک بیولوژیکی ، لازم است حدودی را که کودک باید احترام بگذارد ، به او نشان دهیم. و همیشه او را در مسیر زندگی تشویق و کمک کنید.

وی معتقد است که با گفتن حقیقت به کودک ، ممکن است احساساتی مانند بی ارزشی یا نفرت نسبت به والدین بیولوژیکی خود را تجربه کند. در چنین شرایطی ، والدین خوانده فقط می توانند به او نزدیک باشند ، عشق خود را با وضوح بیشتری ابراز کنند و به او کمک کنند زندگی خود را با حقیقت تنظیم کند. در این شرایط می توان از متخصصان ، مشاوران و روانشناسان نیز مشاوره گرفت.

فولادی گفت: این بچه ها می توانند کمی پرخاشگر باشند و در کنترل احساسات خود مشکل دارند. بنابراین ، لازم است به آنها کمک کند تا سازگاری لازم را پیدا کنند ، زیرا احتمال بروز مشکلات رفتاری و عاطفی برای این کودکان به دلیل ضربه و تجربه های اولیه زندگی در موسسات ، از سایر کودکان بیشتر است.

وی گفت: در حقیقت ، فرزندان خوانده می توانند طیف وسیعی از تجارب آزار دهنده و بی توجهی والدین را داشته باشند که این امر می تواند بر سازگاری آنها تأثیر منفی بگذارد. همچنین ، کودکان در م careسسات مراقبت به دلیل مراقبت های مکرر و در حال تغییر ، در معرض تاخیر رشد ، شناخت ، حرکت ، زبان و مهارت های ارتباطی قرار دارند.

به گفته فولادی ، مراقبان م institutionsسسات به دلیل تنوع مسئولیت ها و وظایف خود به ندرت می توانند تعامل اجتماعی لازم را با کودکان ایجاد کنند ، بنابراین آنها کمتر قادر به پاسخگویی به علائم اجتماعی کودک و نشان دادن صمیمیت و محبت هستند. محدود به کودک ، در نتیجه در محرومیت. این کودکان در تعاملات انسانی و عاطفی شدید هستند.

این مشاور همچنین گفت: همه این مسائل مانع از ایجاد پیوندهای ایمن در این کودکان می شود که فقدان آن منجر به رفتار نامناسب در روابط بین فردی با دیگران می شود. همچنین ، سالهای اول زندگی نه تنها بر تنظیم احساسات کودکان تأثیر می گذارد ، بلکه می تواند انگیزه ها را در دوران بلوغ و بزرگسالی نیز کنترل کند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به ازدواج مجدد در هنگام فرزندآوری زن جوانی اشاره کرد و افزود: افراد نیازی به تلاش برای جایگزینی والدین اصلی فرزند همسر خود ندارند ، بلکه باید سعی کنند با آن به عنوان یک همراه بزرگسال رفتار کنند و راهنمای او باشید.

فولادی توصیه کرد: “اگر همسرتان شما را به عنوان پدر و مادر نمی شناسد ، باید به او فرصت دهید تا عشق و علاقه خود را بدست آورد ، زیرا برای به دست آوردن عشق او ابتدا باید اعتماد آنها را ایجاد کنید”.

فولادی در ادامه به ذکر چند نکته پرداخت و گفت: ضروری است همسرتان هنگام گذراندن وقت با فرزندان خود احساس تردید و خطر نکند ، به فعالیت های مورد علاقه فرزند همسرتان توجه کنید تا راهی ایجاد کند. ارتباط با او از تربیت فرزند همسرتان پرهیز کنید و سعی کنید در تصمیمات مشترک خانوادگی شرکت کنید و مسائل مربوط به والدین را به والدین اصلی کودک بسپارید.

این مشاور افزود: شما نباید سعی کنید شرایط عادی و روال زندگی همسر جدید و فرزند او را تغییر دهید زیرا تغییرات باید به مرور زمان اتفاق بیفتد.

به گفته فولادی ، روند برقراری ارتباط با فرزندخوانده به طور ناگهانی و در کوتاه ترین زمان اتفاق نمی افتد ، اما شکل گیری این رابطه ممکن است سالها به طول انجامد ، بنابراین نباید انتظار داشت که فرزندان به والدین فرزندخوانده با پدر و مادر مراجعه کنند. ایجاد اعتماد ، اتحاد و عشق در محیط خانواده برمی گردد.

انتهای پیام

منبع: خبرگذاری ایواره
چالش‌های سرپرستی فرزندخوانده و چند نکته برای جلب اعتماد آنها

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.