پس‌لرزه‌های کووید-۱۹ – ایواره

جدیدترین اخبار لوازم خانگی ایران و جهان را در این وبلاگ جستجو نمایید

پس‌لرزه‌های کووید-۱۹ – ایواره

۳,۹۱۵ بازديد

پس‌لرزه‌های کووید-۱۹ – ایواره https://evarah.ir/2021/03/پس‌لرزه‌های-کووید-۱۹-ایواره/ ایواره Thu, 11 Mar 2021 14:21:00 0000 عمومی https://evarah.ir/2021/03/پس‌لرزه‌های-کووید-۱۹-ایواره/

با گسترش همه گیری ها در جوامع ، بروز بیماری های دیگر می تواند به طور قابل توجهی تغییر کند. اما علت چنین پدیده ای چیست؟ آیا با ورود یک رقیب جدید فعالیت پاتوژنهای معمولی محدود می شود؟ یا اینکه آیا اپیدمی باعث تغییر رفتار و سبک زندگی می شود و بروز بیماری های دیگر …

منبع: خبرگذاری ایواره
پس‌لرزه‌های کووید-۱۹ – ایواره

با گسترش همه گیری ها در جوامع ، بروز بیماری های دیگر می تواند به طور قابل توجهی تغییر کند. اما علت چنین پدیده ای چیست؟ آیا با ورود یک رقیب جدید فعالیت پاتوژنهای معمولی محدود می شود؟ یا اینکه آیا اپیدمی باعث تغییر رفتار و سبک زندگی می شود و بروز بیماری های دیگر را در جامعه تغییر می دهد؟

به گزارش ایواره ، این روزنامه جام جم وی نوشت: “آیا توجه کرده اید که در پاییز و زمستان ، با همه نگرانی ها و درگیری ها و مشکلاتی که هر یک از ما به دلیل بیماری کووید-19 تجربه کرده ایم ، کمتر درگیر بیماری های عفونی دیگر مانند سرماخوردگی و آنفولانزا و غیره هستیم. طبق مطالعات ، با گسترش اپیدمی در جوامع ، بروز سایر بیماری ها ممکن است با تغییرات قابل توجهی همراه باشد. اما علت چنین پدیده ای چیست؟ آیا فعالیت پاتوژن های معمولی با ورود یک رقیب جدید محدود می شود؟ یا اپیدمی تغییر رفتار و شیوه زندگی بروز سایر بیماریها را در جامعه تغییر می دهد؟

در مصاحبه ای با جام جم ، دکتر حمید سوری ، متخصص اپیدمیولوژی و رئیس کمیته ملی اپیدمیولوژی عروق ویروس کرونا ، در مورد تأثیرات مثبت و منفی اپیدمی Covid-19 بر بروز بیماری های دیگر طی یک سال گذشته صحبت می کند.

اپیدمی کرونا طی سال گذشته نه تنها سبک زندگی ، عادت های روزمره ، ویزیت ها و حتی شرایط زندگی مردم در جهان را تحت تأثیر قرار داده است ، بلکه بر اساس آنچه همه ما می بینیم و مطالعات مختلفی که در برخی کشورها انجام شده است نیز تأثیر گذاشته است. در مقایسه با سالهای گذشته به طور کامل بر بروز بیماری های مختلف تأثیر گذاشته است. دکتر. حمید سوری درباره روند این تغییرات می گوید: “از آنجا که اپیدمی های بزرگ معمولاً از روش ها و دستورالعمل هایی پیروی می کنند تا از شیوع بیشتر بیماری در جامعه جلوگیری کنند ، بروز سایر بیماری های شایع که نوعی سبک زندگی یا رفتارهای ناشی از همه گیر است” می تواند روی آنها نیز تأثیر بگذارد ، به طور قابل توجهی تغییر خواهد کرد. “

وی گفت: “طی یک سال گذشته ، ما شاهد بیماری هایی بوده ایم که به بیماری کووید-19 مرتبط بوده و در نتیجه ، دستورالعمل های بهداشتی برای پیشگیری از کووید -19 ، که در جلوگیری از انتقال آنها نقش داشته است.” ما در مقایسه با سالهای گذشته میزان کمتری داشتیم. بیماری های تنفسی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی در این گروه قرار دارند. از طرف دیگر ، کاهش تحرک و تبادلات عاطفی و اجتماعی در ماه های اخیر به دلیل محدودیت های اجتماعی منجر به افزایش اضافه وزن و بیماری های مربوطه و همچنین شیوع بیماری های روانی شده است. “مثال دیگر کاهش تصادفات رانندگی است که به دلیل کاهش سفرهای جاده ای در ماه های اخیر شاهد بوده ایم.”

چرا سردتر شدیم؟

همچنین ممکن است از خود بپرسید که آیا انتشار پاتوژن قدرتمندی مانند ویروس SARS-CoV 2 در ماه های اخیر زمینه را برای سایر عوامل بیماری زا محدود کرده و از رشد و تکثیر آنها جلوگیری کرده است؟

رئیس کمیته ملی اپیدمیولوژی کوروندوم توضیح می دهد: “هنوز از نظر علمی اثبات نشده است که اپیدمی یک بیماری تأثیر مخربی بر رشد و انتقال سایر عوامل بیماری زا دارد.” “دلیل اصلی این امر همانطور که گفته شد در تغییر رفتارها و اعمالی است که پس از یک بیماری همه گیر در جامعه رواج می یابد و تأثیرات آن را به روش های مختلف می توان مشاهده کرد.

دکتر. سوری می افزاید: “معمولاً هشت نوع عامل بیماری زا در روند ایجاد بیماری ها از جمله ویروس ها ، باکتری ها ، قارچ ها ، انگلی ها ، سلول های منفرد و غیره نقش دارند. هر یک از این عوامل مسیر و زنجیره انتقال متفاوتی دارند ، از جمله ویروس ها ، ویروس های تنفسی به ویژه ، پیشگیری از آنها دشوارتر است زیرا ممکن است به آنها گفته شود بعضی از غذاها را نخورید یا به برخی از سطوح نرسند اما نفس نکشند. در نتیجه ، بیماریهای ویروسی تنفسی شیوع بیشتری دارد. ” و پیشگیری از آن ، ما شاهد کاهش شیوع سایر بیماریهای تنفسی ویروسی هستیم که روش مشابهی در انتقال ویروس کرونا دارند. “

آیا سال آینده خنک کننده بیشتری خواهیم داشت؟

برخی از بیماری ها مانند آنفولانزا ایمنی موقت در بدن ما ایجاد می کند و هر بار که واکسن می گیریم یا دریافت می کنیم ، سیستم ایمنی بدن تا چندین ماه در برابر این بیماری ها مقاوم خواهد بود. اکنون ممکن است این نگرانی وجود داشته باشد که بسیاری از ما امسال به بیماری هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی مبتلا نشده ایم و هیچ آنتی بادی جدیدی در بدن ما تولید نشده است. در سال آینده ، میزان Covid-19 به دلیل واکسیناسیون جهانی کاهش می یابد و به دنبال آن کاهش توجه به رعایت دستورالعمل های بهداشتی ، ابتلا به بیماری هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی را دشوارتر می کند.

دکتر با اشاره به احتمال چنین پدیده ای ، دکتر سوری اظهار داشت: “این یک موضوع جالب ، مهم و در عین حال بسیار پیچیده است.” در مورد بیماری هایی که می توانند با واکسیناسیون مصنوعی ایمن سازی شوند ، مانند واکسن ها ، می توانیم تغییراتی را ببینیم زیرا بسیاری از افراد واکسیناسیون را به تأخیر انداخته اند. بیماری عروق ویروس کرونا قلب. “

وی افزود: “در مورد بیماری هایی که از طریق مصونیت طبیعی ، یعنی از طریق عفونت ، به آنها ایمن می شوید ، اگر آلوده نشویم ، چنین پدیده ای امکان پذیر است.”

با اشاره به عوارض این موضوع ، دکتر سوری می افزاید: “در حال حاضر واقعاً نمی توان با اطمینان درمورد آنچه در سالهای آینده با آن روبرو خواهیم شد اظهار نظر کرد. اما بدون شک به دلیل شرایط غیرمعمولی که در ماههای اخیر با آن روبرو بوده ایم ، روند مقاوم سازی جامعه بیشتر است. به بیماری های مختلفی مبتلا شده است. “از طرف دیگر ، کرونا تا سالها با مردم ارتباط برقرار نمی کند و سبک زندگی مردم را برای همیشه تغییر می دهد.”

به گفته رئیس کمیته ملی اپیدمیولوژی عروق ویروس کرونا ، هنگامی که رفتارها در آینده تغییر کند ، می توانیم شاهد تغییراتی در بیماری های مختلف باشیم. اما چه عواملی تغییر می کند؟ “ما هنوز اطلاعات کافی برای پیش بینی نداریم.”

انتهای پیام

منبع: خبرگذاری ایواره
پس‌لرزه‌های کووید-۱۹ – ایواره

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.