سه مخاطره کپسول های اکسیژن

جدیدترین اخبار لوازم خانگی ایران و جهان را در این وبلاگ جستجو نمایید

سه مخاطره کپسول های اکسیژن

۳,۷۳۵ بازديد

سه مخاطره کپسول های اکسیژن https://d77.ir/سه-مخاطره-کپسول-های-اکسیژن/ دنیای 77 Sat, 08 May 2021 03:35:44 0000 حوادث و رویداد https://d77.ir/سه-مخاطره-کپسول-های-اکسیژن/ معاون فنی و عملیاتی اورژانس کشور در مورد سه خطر کپسول اکسیژن هشدار داد. نوری در مصاحبه با دنیای 77 گفت وی گفت: “امروز ما با اپیدمی بیماری ویروس کرونا قلب روبرو هستیم.” بیماری که بسیاری از هموطنان ما را مجبور به بستری شدن در بیمارستان کرده است. وی ادامه داد: تعداد قابل توجهی از …

معاون فنی و عملیاتی اورژانس کشور در مورد سه خطر کپسول اکسیژن هشدار داد.

نوری در مصاحبه با دنیای 77 گفت وی گفت: “امروز ما با اپیدمی بیماری ویروس کرونا قلب روبرو هستیم.” بیماری که بسیاری از هموطنان ما را مجبور به بستری شدن در بیمارستان کرده است.

وی ادامه داد: تعداد قابل توجهی از سوادشی ها نیز در خانه بستری هستند و تحت درمان هستند. این روش های درمانی شامل داروهای تجویز شده توسط پزشک و همچنین اکسیژن درمانی است.

معاون فنی و عملیاتی اورژانس کشور افزود: اکسیژن یکی از موارد اصلی در درمان بیماری عروق ویروس کرونا قلب است. اکسیژن را می توان توسط یک مولد اکسیژن برای بیمار در خانه نصب کرد ، و بسیار ظریف و راحت است. از طرف دیگر ، ممکن است مجبور به استفاده از کپسول اکسیژن به دلیل هزینه یا دسترسی به مولدهای اکسیژن شویم.

دکتر نوری گفت: “کپسول های اکسیژن ، حتی بعد از اینکه برای ما عالی کار می کنند و غلظت اکسیژن را تأمین می کنند ، می تواند خطرناک باشد.”

وی ادامه داد: لازم به یادآوری است که دلیل استفاده از این دستگاه حفظ غلظت اکسیژن بیمار در 25٪ و بیشتر است که در شرایط ایده آل است. اگر بتوان اکسیژن خون را در این تعداد نگه داشت ، به این معنی است که در وضعیت ایده آل قرار داریم.

معاون عملیات فنی و اورژانس وزیر گفت: برای اندازه گیری این عدد می توان از دستگاه پالس اکسی متر استفاده کرد که می توانیم انگشت خود را در دستگاه قرار دهیم تا تعداد ضربان قلب و غلظت اکسیژن را ببینیم.

دکتر نوری گفت: “اگر از کپسول اکسیژن استفاده کنیم ، با سه خطر جدی روبرو هستیم.” دو خطر با سقوط کپسول اکسیژن وجود دارد. اگر کپسول اکسیژن را به درستی درست نکنیم ، افتادن به دلیل وزن زیاد می تواند صدمات جدی ایجاد کند. همچنین می توان قسمت مانومتر کپسول اکسیژن را شکسته و کپسول را با نشت اکسیژن ناگهانی دور انداخت و در صورت آتش سوزی خطر بسیار جدی ایجاد می کند.

وی در مورد خطر سوم کپسول های اکسیژن گفت: اگر کوچکترین چربی در دهانه کپسول وجود داشته باشد ، با باز شدن اکسیژن می تواند منفجر شود. اگر در هنگام تعویض مانومتر ، به دلایل مختلف اتصال بین مانومتر و کپسول چسبناک باشد ، ممکن است باعث انفجار شود. بنابراین توجه به این نکات و جلوگیری از وقوع این حوادث ضروری است.

انتهای پیام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.