تحلیل روزنامه شرق در باره به کارگیری “شمشسر” و “تدبیر” در سیاست خارجی

جدیدترین اخبار لوازم خانگی ایران و جهان را در این وبلاگ جستجو نمایید

تحلیل روزنامه شرق در باره به کارگیری “شمشسر” و “تدبیر” در سیاست خارجی

۳,۷۹۴ بازديد

تحلیل روزنامه شرق در باره به کارگیری “شمشسر” و “تدبیر” در سیاست خارجی https://evarah.ir/2021/05/تحلیل-روزنامه-شرق-در-باره-به-کارگیری-شم/ ایواره Tue, 11 May 2021 03:44:24 0000 بین الملل https://evarah.ir/2021/05/تحلیل-روزنامه-شرق-در-باره-به-کارگیری-شم/

اگرچه شایعات قابل توجه و نباید نباشد و بیش از حد خوش بینانه است ، اما با این وجود رفتار اسرائیل را به عنوان مخالف جدی توافق هسته ای و سفر ناموفق تیم امنیتی اسرائیل به ایالات متحده و ناامیدی رژیم از مذاکرات بایدن با ایران توسط بسیاری دیده می شود. موارد ناگفته را در …

منبع: خبرگذاری ایواره
تحلیل روزنامه شرق در باره به کارگیری “شمشسر” و “تدبیر” در سیاست خارجی



اگرچه شایعات قابل توجه و نباید نباشد و بیش از حد خوش بینانه است ، اما با این وجود رفتار اسرائیل را به عنوان مخالف جدی توافق هسته ای و سفر ناموفق تیم امنیتی اسرائیل به ایالات متحده و ناامیدی رژیم از مذاکرات بایدن با ایران توسط بسیاری دیده می شود. موارد ناگفته را در مذاکرات مشخص کنید. علاوه بر مذاکرات 1 5 با ایران و حضور به ظاهر غیرمستقیم هیئت آمریکایی در آن ، دو تحول دیگر به طور همزمان در حال شکل گیری است.

تحولاتی که در رابطه با مذاکرات برجام قابل تردید نیست ، حتی اگر به طور واضح توسط یک یا هر دو طرف برای اطمینان از موفقیت در مذاکرات اصلی تکذیب شود. اولین مذاکرات ایران و آمریکا در مورد آزادی همه یا تعدادی از زندانیان و دیگر گفتگوهای همزمان بین ایران و عربستان برای پایان دادن به درگیری پنج ساله بین دو کشور است. مذاکراتی که می تواند پایان جنگ بین دو کشور در بحران های منطقه ای ، به ویژه در یمن باشد. اولین تحول که ناشی از حساسیت و تأثیر احتمالی حاشیه ها بر متن کمتر خبری است ، یکی از اولویت های داخلی بایدن است و بنابراین هرگونه پیشرفت در آن بر مذاکرات هسته ای نیز تأثیر می گذارد و به عنوان یک کاتالیزور در احیای مجدد برجام عمل می کند. و تقویت هواداران وی. گفتگو با ایران در داخل ایالات متحده انجام خواهد شد. توسعه دوم اما به دلیل تغییر روابط در منطقه و خروج از محیط امنیتی برای ایران از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی فارغ از دلایل ، عربستان سعودی را پس از پنج سال برای میز دیپلماسی ایران ، که هدف آن بازگرداندن صلح و ثبات در منطقه با کاهش تنش با کشورهای همسایه است ، به میز مذاکره آورد و به طور مداوم از طریق وزیر خارجه و رئیس جمهور صحبت کرده است. این یک موفقیت بزرگ است.

در پایان دوره ترامپ ، عربستان سعودی تحت فشار بایدن مجبور به ترک برخی از سیاست های افراطی محمد بن سلمان خواهد شد ، بنابراین نیازی به تکرار دلایل براندازی دیپلماسی سعودی نیست. آنچه مهم است و باید مورد استقبال قرار گیرد نتیجه این رویکرد در روابط با ایران و بهبود اوضاع منطقه با کاهش تنش بین دو کشور است. با توجه به خروج آمریکا از منطقه و تمرکز بر رویارویی چین و روسیه در سند امنیت ملی خود ، اگر موانع موجود در سیاست های تعاملی برداشته شود ، بیشتر انرژی ایران آزاد می شود و معطوف رشد و توسعه و کاهش رنج مردم. ناگفته نماند که با پیروی از قانون اولویت منافع ملی بر هر چیز دیگری ، آقای بایدن و تیمش نیز به نفع کشورشان حرکت می کنند. اما هیچ کس نمی تواند اختلافات بین ترامپ و بایدن و در نتیجه مبارزاتی مانند پمپئو و بولتون با بلینکن و جیک سالیوان را انکار کند. تغییر نگاه ایالات متحده به ایران و منطقه را نباید به یک نگاه بدبینانه در مورد “تغییر روش ترامپ برای پیگیری همان استراتژی” در مورد ایران کاهش داد. فراموش نکنیم که علاوه بر اقدامات جنایتکارانه علیه ایران ، تصمیمات رادیکال تر در مورد مسئله فلسطین به عنوان یکی از اولویت های سیاست خارجی ایران مانند جابجایی سفارت ، به رسمیت شناختن اشغال کرانه باختری ، انکار “دو” ایالات “و حتی بلندی های جولان. اشغال در دولت ترامپ تصویب شد.

تغییر دیدگاه های ایالات متحده به رهبری بایدن در مورد فلسطین ، عربستان سعودی و منطقه فرصت خوبی برای ایران است تا فضای امنیتی خود را به یک فضای سیاسی و همکاری تغییر دهد.. ترامپ به وضوح عربستان را به مقابله با ایران فراخوانده است و اغراق آمیز نیست اگر بگوییم که بسیاری از سیاست های تهاجمی و تهاجمی شاهزاده جدید ، به دنبال نام عربستان سعودی ، در سایه امید برای رویارویی است. ایالات متحده با ایران

افلاطون گفت: “در دنیا دو نیرو وجود دارد ؛ شمشیر و تدبیر.” بیشتر اوقات ، شمشیر قدرتمند اختراع شد. “تفاوت بین چین پس از انقلاب 1949 ، که یک کشور فقیر و مظلوم همسایه خود بود ژاپن ، با توجه به اینکه چین امروز به دومین قدرت اقتصادی جهان تبدیل می شود ، در پرتو سیاست های محتاطانه ای بود که توسط نخست وزیر فهیم چوان لای ایجاد شد و دنگ شیائو پنگ از مائو وی را به عنوان شاگرد خود دنبال کرد. دو اصل “صنعتی سازی و رشد اقتصادی” در چین و هرگز از آن منحرف نشد. او معتقد بود که دستیابی به این دو امر مهم با توجه به روابط صلح آمیز با جهان و استفاده از محیط بین المللی و از این نظر امکان پذیر است. او به دنبال به حداقل رساندن درگیری های خارجی حتی با دشمنان اصلی خود (اتحاد جماهیر شوروی و ایالات متحده) بود
به جرات می توان ادعا کرد که نحوه پیروی و بهبود چین در وضعیت خیره کننده کنونی ، قاعده کلی توسعه برای همه کشورهای جهان است. نلسون ماندلا ، رهبر مشهور آفریقای جنوبی و سیاستمدار مشهور جهان ، همیشه سازش را به درگیری ترجیح داده است. وی معتقد بود که رهبران با مخالفان خود سازش می کنند و سازش با یک دوست در سیاست معنایی ندارد.

البته بیشتر جریان ترامپیسم و ​​رژیم صهیونیستی در تلاشند تا ایالات متحده را قبل از بایدن به کشور خود برگردانند. از این منظر بعید است ایران از شرایط بازسازی اقتصادی در کشور و تنش زدایی در منطقه و جهان بهره مند شود. بگذارید به سخنان کوتاه ، کاهش تنش ها با منطقه و جهان ، به رهبری ایالات متحده ، و تغییر فضای امنیتی در سیاست و استفاده از شرایط جدید در روابط جهانی ، به ویژه تمرکز ایالات متحده بر روسیه و چین ، برگردم. فرصتی عالی برای ایران و راهی برای بسیاری. یک مشکل است از نظر نویسنده ، پایبندی عملی به شعار رهبری امسال در گرو تلاش برای “حمایت” از مصالحه در داخل کشور و “رفع موانع” برای جذب سرمایه گذاری و فناوری از خارج است. تحقق اول به تحمل و تحمل اندیشه های مختلف و متفاوت در داخل کشور بستگی دارد و تحقق دوم به تنش زدایی عملی در سیاست خارجی بستگی دارد.

23302


تمامی محتوای منتشر شده در سایت توسط سامانه آنلاین، اقدام به بازنشر می نماید، لذا مسوولیت این مقاله بر عهده مراجع اصلی بوده و سامانه آنلاین ایواره هیچ مسوولیتی در قبال همه محتوای سایت ندارد.

منبع: خبرگذاری ایواره
تحلیل روزنامه شرق در باره به کارگیری “شمشسر” و “تدبیر” در سیاست خارجی

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.