درمان دیابت با نور سبز https://evarah.ir/2021/06/درمان-دیابت-با-نور-سبز/ ایواره Tue, 08 Jun 2021 16:41:12 0000 اجتماعی https://evarah.ir/2021/06/درمان-دیابت-با-نور-سبز/
ایواره / خراسان رضوی یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ETH در زوریخ یک سوییچ ژن ایجاد کرده اند که بیشتر ساعات سبز موجود در بازار بعد از کاشت در بدن با نور LED سبز کار می کند. محققان ادعا می کنند که استفاده از چراغ های سبز پوشیده از نور سبز شبکه ژن های تولید …
منبع: خبرگذاری ایواره
درمان دیابت با نور سبز
ایواره / خراسان رضوی یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ETH در زوریخ یک سوییچ ژن ایجاد کرده اند که بیشتر ساعات سبز موجود در بازار بعد از کاشت در بدن با نور LED سبز کار می کند.
محققان ادعا می کنند که استفاده از چراغ های سبز پوشیده از نور سبز شبکه ژن های تولید کننده انسولین را روشن می کند ، رویکردی که به اعتقاد آنها می تواند در آینده برای درمان دیابت استفاده شود.
این تیم با هدایت مارتین فوسینگر از گروه علوم و مهندسی بیوسیستم ها در بازل سوئیس ، یک مدار شکن مولکولی ایجاد کرده اند که با نور سبز کار می کند ، با توجه به اینکه سیستم مولکولی طبیعی در سلول های انسانی به نور سبز پاسخ نمی دهد.
فوزینگر توضیح داد: “هیچ سیستم مولكولی طبیعی در سلولهای انسانی به نور سبز پاسخ نمی دهد ، بنابراین ما مجبور شدیم چیز جدیدی تولید كنیم.”
جالب است که این کلید به شبکه ای از ژن ها متصل است که محققان آنها را وارد سلول های انسانی می کنند. بسته به تنظیمات شبکه ، سوئیچ ممکن است انسولین یا سایر مواد را تولید کند زیرا سلول در معرض نور سبز قرار گیرد. وقتی چراغ سبز خاموش است ، روند متوقف می شود و کلید غیرفعال می شود.
برای تحقیق ، محققان سلولهای مناسبی را در پوست خوک و همچنین در موشهای صحرایی زنده کاشتند. سپس آنها چراغ سبز ساعت هوشمند را شروع كردند و برنامه اجرا را شروع كردند. پس از تابش نور سبز ، قطعه پیش بینی شده از سلول جدا شده و به هسته سلول منتقل می شود و در آنجا ژن تولید کننده انسولین را تحریک می کند. هنگامی که چراغ سبز خاموش می شود ، قسمت جدا شده دوباره به قسمت داخلی خود که در غشا قرار دارد می پیوندد.
فاسینگر می گوید: “این اولین بار است که از چنین کاشتی با استفاده از دستگاه های الکترونیکی هوشمند در بازار استفاده می شود که به عنوان دستگاههایی استفاده می شوند که مستقیماً روی پوست قرار می گیرند و قرار می گیرند.”
به گفته وی ، ورود این روش به زودی به مرحله بالینی غیرممکن به نظر می رسد و حداقل 10 سال طول خواهد کشید.
از آنجا که سلولهای استفاده شده در این نمونه اولیه – HEK 293 – باید توسط سلولهای خود کاربر جایگزین شوند ، سیستم باید مراحل بالینی را قبل از تأیید طی کند.
یافته ها در مجله Nature Communications منتشر شده است.
انتهای پیام
منبع: خبرگذاری ایواره
درمان دیابت با نور سبز
- ۰ ۰
- ۱ نظر
دیابت نوع 1
علائم دیابت نوع 1
درمان دیابت