پاسخ به ابهامات شناسنامه واکسن ایرانی-کوبایی https://evarah.ir/2021/07/پاسخ-به-ابهامات-شناسنامه-واکسن-ایرانی/ ایواره Sun, 11 Jul 2021 13:29:28 0000 عمومی https://evarah.ir/2021/07/پاسخ-به-ابهامات-شناسنامه-واکسن-ایرانی/
در پاسخ به سو susp ظن در مورد واکسن کوبا ، مقامات موسسه پاستور می گویند قرارداد ایران با کوبا تولید مشترک است و دو کشور می توانند به طور مستقل تولید کنند. موسسه پاستور قول داده است که تا پایان ماه سپتامبر 3 میلیون دوز واکسن تولید کند. به گزارش ایواره ، این روزنامه …
منبع: خبرگذاری ایواره
پاسخ به ابهامات شناسنامه واکسن ایرانی-کوبایی
در پاسخ به سو susp ظن در مورد واکسن کوبا ، مقامات موسسه پاستور می گویند قرارداد ایران با کوبا تولید مشترک است و دو کشور می توانند به طور مستقل تولید کنند. موسسه پاستور قول داده است که تا پایان ماه سپتامبر 3 میلیون دوز واکسن تولید کند.
به گزارش ایواره ، این روزنامه شهرنشین “عدم اطمینان در مورد واکسن کوبا ، که تولید مشترک ایران و این کشور نامیده می شود ، افزایش یافته است ؛ این واکسن پس از صدور مجوز اضطراری از Subrana 2 در کوبا ، در ایران به Pastococcus تغییر نام داد. اکنون ، اما س questionsالات در مورد ایران ، کوبا یا تولید مشترک آن. مجوز استفاده اضطراری از واکسن Pastococcus یا واکسنی که توسط ایران و کوبا تولید می شود ، در تاریخ 29 ژوئیه صادر شد. این واکسن تا پایان سال در تولید انبوه در دسترس خواهد بود تابستان سفارت کوبا در تهران مجوز اضطراری واکسن Subrana 2 در ایران را در تاریخ 4 ژوئیه توضیح داد. طبق گفته سفارت ، موسسه پاستور ایران (IPI) مجوز تهیه واکسن پاستور در ایران را به نام پاستور. بخشی از توافق نامه همکاری است که در ژانویه گذشته با موسسه واکسن فینلای امضا شد. سازمان تنظیم مقررات کوبا استفاده اضطراری از این واکسن را براساس دانش CE مجاز دانسته است نتایج حاصل از توسعه دارویی ، ایمنی و ایمن سازی آن در فازهای 1 و 2 آزمایشات بالینی در کوبا نشان داده شده و گزارش شده است که 62٪ از اثرات گزارش شده در 2 دوز در فاز 3 منتشر شده است. واکسن هنوز به مرحله تولید نرسیده بود. چند روز پیش ، مینو مهرز ، به عنوان یکی از مدیران اصلی پروژه واکسن برکت ، در مورد اتمام این پروژه ابراز تردید کرد و گفت که این واکسن به طور مشترک تولید نخواهد شد. سفیر کوبا اظهار داشت که چنین پروژه ای در ایران به گفته مهرز ، کوبا اظهار کرده است که تزریق خود یک مزیت است و به واکسن نیاز دارد.
از طرف دیگر ، پنج روز پس از استفاده فوری واکسن ، پیام طبرسی ، رئیس گروه بیماری های عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ، نیز تأکید کرد که سفارت کوبا سخنان متفاوتی با آنچه به مقامات ایرانی گفته می شود ، دارد. آنها اظهار کرده اند که این واکسن کوبایی-ایرانی نیست ، بلکه کاملا کوبایی است: “این واکسن برای تحقیقات در اختیار ایران قرار گرفت تا اجازه فوری بدهد.” بنابراین این واکسن ایرانی نیست. “
اعلامیه سفارت کوبا و اظهارات مهرز و طبرسی در مورد واکسن پاستور شایعاتی را مبنی بر اینکه کوبا پروژه مشترک خود با ایران را انکار کرده و دومین واکسن دریافت کننده مجوز اضطراری به موقع به واکسیناسیون عمومی این کشور تحویل داده نخواهد شد. مواردی که البته مورد تأیید علیرضا بیگلری ، رئیس انستیتو پاستور ایران نبود. وی به همشهری گفت: “دلیل این اظهارات توسط مدیر آزمایش واکسن برکت مشخص نیست.” همکاری و توافق ما با کوبا کوتاه مدت و برای یک واکسن نیست. در همین حال ، بانک سلول تولید این واکسن به ایران داده شده و تولید آن در ایران در حال انجام است. »
از سوی دیگر ، کیانوش جهانپور ، سخنگوی سازمان غذا و دارو در این باره به همشهری گفت: تولید این واکسن در ایران آغاز شده و صحبت های سفیر کوبا به هیچ وجه تأیید نخواهد شد.
در همین حال ، انستیتو پاستور گزارش داده است که واکسن تولید مشترک کوبا در ایران در یک خط تولید محدود قرار دارد و با تجهیز خط تولید صنعتی ، تولید این واکسن به 3 تا 4 میلیون دوز در ماه می رسد ؛ این واکسن برای افراد زیر 18 سال نیز در حال مطالعه است و انتظار می رود پاسخگوی نیازهای جامعه دانشجویی ایران باشد. به گفته مسئولان این موسسه ، 3 میلیون دوز از این واکسن تا پایان ماه سپتامبر تولید می شود.
قرارداد ایران با کوبا یک سرمایه گذاری مشترک است
رئیس انستیتو پاستور ایران اما توضیحات بیشتری را برای همشهری ارائه داد. به گفته وی ، علی رغم اخذ مجوز ، تولید این واکسن در حال حاضر محدود است ، اما با شروع خط تولید صنعتی ، تولید قطعاً افزایش می یابد: “پیش بینی ما این است که تجهیزات مورد نیاز تا ماه آگوست و با نصب تحویل داده می شود واکسن پاستور در سپتامبر. “تولید انبوه فرا می رسد و ما به تولید ماهانه 3 میلیون دوز واکسن در اوایل ماه اکتبر دست خواهیم یافت.”
وی در پاسخ به برخی عدم اطمینان در مورد کوبا یا تولید مشترک واکسن گفت: “ایران یک توافقنامه تولید مشترک با کوبا دارد و دو کشور می توانند به طور مستقل واکسن تولید کنند.” “آنها بیش از جمعیت خود تولید خواهند کرد و با توجه به اینکه کوبا 8 میلیون نفر جمعیت دارد و ما 80 میلیون نفر هستیم ، طبق قرارداد می توانیم در صورت لزوم همزمان از محصولات آنها استفاده کنیم.”
به گفته وی ، در همه آزمایشات چندمرکز ، معمولاً از یک منبع و یک محصول استفاده می شود تا نتایج آزمون جمع آوری و استناد شود. به همین دلیل ، واکسن مورد استفاده در آزمایشات ایرانی توسط موسسه فینلا کوبا تولید شد. همین واکسن ها به محض ورود به ایران تحت کنترل کیفیت قرار گرفتند. البته مراحل بعدی تولید واکسن در ایران انجام می شود. “زیرا بانک سلول واکسن در ایران در اختیار ما است و انتقال فناوری انجام شده است و ما همچنین ظرفیت تولید را داریم.”
رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه این موسسه بنا بر گزارشات قراردادی را با کشوری منعقد کرده است که از فناوری قدیمی در تولید واکسن برخوردار است گفت: “قرارداد مشترک ما با فینال کوبا فعلاً نیست. دکتر مهرز اعلام کرده بود که توافق نامه بین ایران و کوبا لغو شد و آنها ما را واکسینه نمی کنند. من حتی مطمئن نیستم که این سخنان توسط آنها گفته شده است. “زیرا وقتی یک مقام مسئول اصلی تحقیق در یک پروژه است ، باید از نظر اخلاقی بسیار مراقب باشد. یک شرکت با یک هدف مشترک ، به طوری که هیچ یک از طرفین از بین نرود. “
به گفته بیگلر ، انستیتوی پاستور ایران و کوبا 20 سال سابقه همکاری دارند و قرارداد این واکسن ادامه قرارداد تولید واکسن پنوموکوک (ذات الریه کودک) است که توسط دو موسسه سال قبل از شیوع. تاج وی گفت: “هنگامی كه تاج پخش شد ، م Instituteسسه پاستور مامور انجام یك پروژه بین المللی مشترك برای تولید واكسن تاج شد.” ما کشف کردیم که دقیق ترین و مقرون به صرفه ترین واکسن علمی که می توانیم روی آن کار کنیم واکسن پنوموکوک است که دانش فنی نزدیک به واکسن کرونا دارد و ما آن را منعقد کردیم. “اکنون نشان داده شده است که این واکسن از مرگ و میر 100٪ ناشی از انواع شدید جلوگیری می کند.”
به گفته بیگلر ، در این تفاهم نامه آمده است که فعالیت مشترک در تولید واکسن کرونا ادامه قرارداد Ponomococcus خواهد بود و اجازه تولید واکسن مشترک در ایران را می دهد. این واکسن می تواند همزمان با چندین جهش مبارزه کند. وی گفت: “روز جمعه ، نتایج اولیه فاز 3 واکسن کوبا منتشر شد و مشخص شد که این واکسن تا 92٪ در برابر سویه های جهش یافته و 100٪ از بیماری شدید م effectiveثر است.” “از مرگ جلوگیری می کند.”
به گفته وی ، 44000 نفر در کوبا و 24000 نفر در ایران با موقعیت های مختلف جغرافیایی ، زمینه های مختلف ژنتیکی و جهش های ویروسی مختلف در این آزمایشات شرکت کردند. این واکسن از شانس بالایی در تأیید سازمان بهداشت جهانی برخوردار است.
افزایش تولید پس از انتشار نتایج اثر واکسن
احسان مصطفوی ، مدیر پروژه مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن مشترک کرونای ایران و کوبا ، به همشهری گفت که گفته نمی شود ایران سازنده این واکسن است و فقط در آزمایش بالینی وی شرکت کرده است تا تعداد بیشتری از این واکسن ها را داشته باشد. واکسن ها. با کوبا ، فناوری انتقال این واکسن و سایر واکسن ها مشابه سیستم عامل است. “بنابراین ، وضعیت ایران با کشورهایی که فقط در آزمایشات بالینی شرکت کرده اند متفاوت است.”
اما وی توضیح داد که چرا با وجود انتقال فناوری ، این واکسن هنوز واکسن مشترک ایران و کوبا نامیده می شود: “از ابتدای مطالعه مشخص شد که محصول استفاده شده در این آزمایش Subrana 2 است و توسط کوبا تولید شده است. موسسه فینلا. پروژه و انتقال دانش فنی مراحل پایین دستی و انتقال ماده فعال داروی واکسن و شروع آزمایشات کنترل کیفیت ، رعایت حقوق مالکیت معنوی طرف کوبایی و اطلاع رسانی و تصویب آنها بر اساس چارچوبهای مشخص ، این واکسن را فرموله ، کامل و بسته بندی کنید. در انستیتوی پاستور ایران ، آن را به عنوان Pastokovac علامت گذاری کرده اند. “اکنون که مقدمات آن فراهم شده است ، زمینه تولید کامل آن مطابق قرارداد منعقده بین دو انستیتو در انستیتوی پاستور ایران و با توسعه زیرساخت های تولید ، ظرفیت تولید این واکسن به زودی به روز خواهد شد. “
وی همچنین در مورد آزمایش بالینی این واکسن گفت: مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن کوبا-پاستور در شش شهر کشور به عنوان مداخله دو دوز در حال انجام است و اکنون تزریق واکسن در این در هر دو شهر یزد و زنجان ، دوز تزریق نیز یادآوری در نظر گرفته می شود که تزریق دوز سوم در زنجان تکمیل شده است اما هنوز در شهر یزد ادامه دارد. پیش بینی ما این است که گزارش اولیه در مورد اثربخشی از واکسن در شهرهایی که دو دوز دریافت می کنند تا اوایل سپتامبر در دسترس خواهد بود ؛ “با این حال ، شواهد موجود نشان می دهد که واکسن بی خطر است و پیگیری واکسن در ماه های آینده ادامه خواهد داشت.”
وی در پاسخ به این س ifال که آیا تزریق اورژانسی برای واکسن Pastococcus تا زمان صدور اوراق تزریق عمومی آغاز می شود ، تأکید کرد: مقالات فاز پیش بالینی این واکسن منتشر شده و مجوز تزریق عمومی برای واکسن صادر شده است اما مقدار در این مرحله محدود است و هدف همکاران واحد تولیدی این واکسن این است که پس از انتشار نتایج موثر بودن واکسن در ایران و افزایش ظرفیت تولید ، واکسن هایی برای تولید صنعتی بیاوریم از سپتامبر “.
انتهای پیام
منبع: خبرگذاری ایواره
پاسخ به ابهامات شناسنامه واکسن ایرانی-کوبایی
- ۰ ۰
- ۰ نظر