آیا طرح صیانت از حقوق کاربران برای تجارت بین المللی آسیب زاست؟ https://d77.ir/آیا-طرح-صیانت-از-حقوق-کاربران-برای-تجار/ دنیای 77 Mon, 09 Aug 2021 00:51:47 0000 اقتصاد و مالی https://d77.ir/آیا-طرح-صیانت-از-حقوق-کاربران-برای-تجار/ یکی از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس می گوید برنامه های حفاظت از حقوق کاربران فضای مجازی و سازماندهی پیام های رسانه های اجتماعی به تجارت بین المللی محصولات کشاورزی ایران ضربه می زند. جبیح الله اعظمی در گفت وگو با دنیای 77 ، در مورد برنامه های حفاظت از حقوق کاربران فضای مجازی و سازماندهی …
یکی از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس می گوید برنامه های حفاظت از حقوق کاربران فضای مجازی و سازماندهی پیام های رسانه های اجتماعی به تجارت بین المللی محصولات کشاورزی ایران ضربه می زند.
جبیح الله اعظمی در گفت وگو با دنیای 77 ، در مورد برنامه های حفاظت از حقوق کاربران فضای مجازی و سازماندهی پیام های رسانه های اجتماعی صحبت کرد که پس از رای گیری در پارلمان به کارگروه مشترک داده شد. ما ادعا می کنیم که زندگی انسان را دنبال می کنیم. هزاران مشکل در کشور وجود دارد که می توانیم آنها را حل کنیم.
نمایندگان مردم زیرفت و عنبرآباد در مجلس گفتند: این طرح هنوز نابالغ است. در لزوم سازماندهی فضای مجازی شکی نیست. مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تأکید کردند. همه کشورهای جهان فضای مجازی خود را سازماندهی می کنند. به عنوان مثال ، توییتر به طور پیش فرض حساب دونالد ترامپ را بسته است.
او گفت که راه اندازی یک موضوع مهم است. وقتی از محدودیت های طراحان طرح صحبت می کنیم ، آنها پاسخ می دهند که این طرح هیچ محدودیتی ایجاد نمی کند ، اما وقتی به انتهای داستان نگاه می کنیم ، می بینیم که آنها برنامه هایی برای محدود کردن اینترنت دارند.
اعظمی در مورد نحوه اعمال تحریم ها بر بسترهای خارجی گفت: این درست است که پلتفرم های خارجی باید در مدت زمان معینی دفتر رسمی خود را در ایران راه اندازی کنند ، در غیر این صورت محدودیت هایی توسط قانون اعمال می شود. من به همکارانم موافق این طرح گفتم که این سکوها به دلیل تحریم ها به ایران نمی آیند ، اما پاسخ آنها این بود که ما می خواهیم سکوهای خارجی را پاسخگو بدانیم.
زیرساخت های ما برای بستر خوب فضای مجازی ایران ضعیف است
نماینده مردم زرافه در مجلس تاکید کرد: به نظر من موضوع بستر داخلی بی اهمیت نیست. شخصاً با خودکفایی در فضای مجازی موافقم ، اما نکته اصلی این است که کاربران فضای مجازی ایرانی باید خدمات خود را با توجه به آخرین تکنولوژی روز دنیا ارائه دهند و این غیر ممکن است زیرا از نظر زیرساختی بسیار عقب هستیم. از سوی دیگر ، علیرغم تصویب طرح فعلی ، بسیاری از اساتید دانشگاه به کاغذبازی دسترسی نخواهند داشت. به همین دلیل آذری زهرمی این مشکل را حل نکرد. نمایندگان مجلس نیز به او هشدار دادند ، اما آنها بر این عقیده بودند که برنامه های پیشنهادی مناسب و کامل نیستند. به همین دلیل است که او درک داستان را زیر پا نمی گذارد.
برنامه های حقوق کاربران فضای مجازی چگونه به تجارت بین المللی آسیب می رساند؟
یکی از اعضای کمیته کشاورزی ، آب ، منابع طبیعی و محیط زیست پارلمان گفت: “در بسیاری از موارد ما برای ارائه محصولات به یک بستر بین المللی نیاز داریم.” اگر بستر ایرانی ایجاد شود ، چگونه خرما ، پسته ، برنج و گندم را به جهان معرفی کرده و شاخص تجارت در ایران را بالا ببریم؟ ایرانی که در روستایی دور افتاده فرش تولید می کند ، برای فروش خود به اینستاگرام نیاز دارد. او با وجود محدودیت های پلتفرم چه باید بکند؟ برنامه های حفاظت از حقوق کاربران باید به خواسته های شکل گیری افکار عمومی پاسخ دهد.
انتهای پیام
- ۰ ۰
- ۰ نظر